Workshop: Helpende helderheid

Je loopt rond met iets en kunt er de vinger niet op leggen wat het precies is, waarom het je zo bezig houdt, je er last van hebt óf wat je kunt doen om het te veranderen. Het houdt je bezig in het hier en nu, hindert je of beperkt je in je privé leven of in je werk. 

Herkenbaar? Dan is deze workshop iets voor jou!

Op een praktische, actieve manier hebben we in 3 stappen al snel resultaat: helderheid over wat er precies in je leeft en waarom dat zo is. 

Ben je op zoek naar antwoorden, naar meer helderheid of naar een oplossing? Zet dan deze stap in die richting en gun jezelf deze workshop. 

Deze manier van werken leent zich ook erg goed voor teams of groepen mensen die samen werken of veel met elkaar in contact zijn. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van veranderingsprocessen binnen de organisatie, die impact hebben op de leden van een  groep of team.

Een individuele workshop voor iedere betrokkene, of voor het complete team, kan dan enorm bijdragen aan o.a helderheid, begrip en onderlinge verbinding als team.

 

De geplande workshops duren een uur tot anderhalf uur en verschijnen in de agenda

De offline workshops vinden plaats op de locatie van Marieke Ont-Moet in Weert. 

 

Kosten & bijzonderheden:

Workshop 1 op 1: 75,- (incl. 21% BTW). Bij elke  1 op 1 workshop is een uitgewerkt verslag inbegrepen, dat achteraf per mail wordt verzonden.

Workshop op locatie in kleine groep: 37,50 (incl. 21% BTW).

Workshop online: 37,50 (incl. 21% BTW).

 

Het gaat je geheid iets brengen! Wanneer kom jij meedoen aan deze workshop? Wees welkom!

 

Een deelnemer vertelt:

"Een 1 op 1 sessie met Marieke helpt. Het brengt in beeld wat er in bepaalde situaties bij me leeft, welke behoeften dat raakt en wat een strategie zou kunnen zijn om in bepaalde behoeften te voorzien. Aan de hand van een concreet voorbeeld met mijn zoon wist Marieke heel snel tot de voor mij belangrijke kern te komen. Marieke luistert, vraagt door, velt geen oordeel en weet je ontzettend goed met wat er in je leeft te verbinden. Het op deze manier in beeld brengen van waarnemingen, gevoelens en behoeften schept overzicht en daarmee rust. Na de sessie kende ik mezelf weer een beetje beter en ben ik bewuster in wat situaties met mijn kinderen met mij doen. Marieke is een prettige gesprekspartner bij wie je vanaf het eerste moment vertrouwen voelt. Haar coach - en levenservaring is zeer voelbaar. Ik heb me voorgenomen meer van de begeleiding van Marieke gebruik te maken". 

~ Ed Heerschap ~