1 op 1 traject Basis

 

Ik loop een beetje vast, 

het geeft niet

Ik begrijp niet wat hij zegt, 

het geeft niet

Ik kan maar niet kiezen,

het geeft niet

Ik vind het moeilijk, 

het geeft niet

Zij verstaat niet wat ik bedoel, 

het geeft niet

Ik voel me niet blij, 

het geeft niet

Mijn werk loopt stroef, 

het geeft niet

De laatste loodjes wegen zwaar,

het geeft niet

Het doet pijn, er steeds alleen voor te staan

het geeft niet

Mijn boosheid neemt niet af

het geeft niet

Het verdriet groeit

het geeft niet


Het geeft wél. Je leeft nu. Je kans om ergens iets aan te doen is nu! Gisteren ligt achter je, morgen is je nog niet beloofd, dat is nog afwachten. Hoe lang ga je nog wachten om de verbinding met jezelf aan te gaan? Hoe lang ga je nog wachten tot een ander het voor je gaat doen? 

Je doet ertoe! Je hoeft het niet alleen te doen!

 

Bij Marieke Ont-Moet tref je in dit "traject basis" training en/of begeleiding, die zich richt op communicatie, in onszelf en met anderen. Die zich richt op gedrag, van onszelf en van anderen. En bovenal, op (zelf)verbinding. Met als uitgangspunt, een behoefte van jou, om iets te willen veranderen. Als je iets wil op dat vlak, wat je nu niet hebt (waar wil je meer van?) of als er iets teveel is, waar je graag vanaf zou willen (waar wil je minder van?), is dat een mooie, stevige reden om aan dit traject deel te nemen. Ook als je simpelweg meer wil leren over communicatie of over (moeilijk) gedrag, waarmee je te maken krijgt, in je werk of thuis, is dat passend in dit traject. De expertise van Marieke Ont-Moet is daarop gericht, te doen wat past, als het gaat om de thema's mens, communicatie en gedrag.

Op jouw tempo en jouw moment. Op onze manier, 1 op 1.

 

Er is een traject van 5 afspraken of van 10 afspraken, die altijd plaatsvinden op de locatie van Marieke Ont-Moet, in Weert.  Je bent van harte welkom. 

 

Vrijblijvend kennismaken?