1 op 1 Traject Puur 

In onderstaande visual, tref je een samenvatting van het gehele traject. Het kent een inhoudelijke opbouw, echter, wanneer de behoefte anders blijkt, wijken we met groot gemak, van deze opbouw af. Maatwerk, doen wat past, is immers altijd het streven.

 

Hoe de afspraken zijn opgebouwd

Het gehele traject is gericht op 1 op 1 contact. De  afspraken plannen we samen naar wens in, op een locatie naar keuze. We nemen hier 6 maanden de tijd voor. Dit mag in principe overal in Nederland zijn. Met uitzondering van de eerste afspraak. Deze maak ik graag op jouw werklocatie, zodat we kunnen kennismaken in jouw eigen omgeving, jouw professionele territorium. Daarnaast ben ik gedurende het gehele traject 24/5 beschikbaar voor contact per telefoon, WhatsApp en email.

De basis van dit traject bestaat uit een combinatie van het gedachtengoed van Verbindende Communicatie en de theorie over territorialiteit. Of uiteindelijk de stappen en de opbouw van het traject gevolgd worden of niet, deze basis blijft zonder meer bestaan. Het is namelijk de basis van waaruit ik alle professionele gesprekken en contactmomenten vormgeef.

 

Wil je meer lezen over deze theorieën? 


De 10 afspraken

 

1e Afspraak : De Kick-off-line

Kennismaking met de mens achter de functie en de omgeving waarin je mens én professional bent. Dit doen we offline, op persoonlijke wijze.


2e Afspraak: Wie ben je en wat leeft er in je?

We gaan op zoek naar de onderwerpen die voor jou het meest onbesproken blijven. Waar hebben we het over en waarover niet? En waarom is dat zo?


3e Afspraak: Welk onderwerp van gesprek open je vandaag?

Bewust woorden geven aan dat wat ertoe doet voor jou, is waar het deze keer om draait. Hoe kies je wat voor jou prioriteit heeft in het hier en nu? Wat zijn de drijfveren daartoe?


4e Afspraak: Welk gevoel voert de boventoon? Wat valt op?

Wanneer we met ons hart gaan denken of met ons hoofd gaan voelen, kan er vertroebeling ontstaan over de gevoelens die er daadwerkelijk aanwezig zijn. Daar creëren we helderheid over deze keer. 


5e Afspraak: Kijken naar (on)vervulde behoeften

Hoe herken en erken jij jouw vervulde en onvervulde behoeften, als mens en professional? Hoe ziet jouw line-up van verschillende menselijke behoeften er uit? Dat is de kern van deze samenkomst. 


6e Afspraak: (On)bekende strategieën onder de loep

We leggen onder de loep, welke manieren jou bekend (en vertrouwd) zijn, om te voorzien in de behoeften die je nu als vervuld beschouwt. Hoe raakten ze vervuld? En welke manieren zouden nog meer kunnen passen, dan je wellicht al een hele tijd kent en toepast? 


7e Afspraak: Wat past bij jou? Welke weg is de juiste?

Om in onvervulde behoeften te voorzien, is een manier nodig, die mogelijk nog onbekend voor je is. Misschien ken je er vele, maar had je nog niet bedacht, deze voor een andere behoefte te benutten dan je al deed. Tijdens deze 7e afspraak kijken we naar mogelijkheden, om hierin te voorzien. 


8e Afspraak: Je eigen testcase: hoe vervullend ben je?

Als je andere manieren gaat toepassen, om in behoeften te voorzien, kan dit verrassende effecten geven. Heb je snel de juiste te pakken, of wil je liever wat uitgebreider proberen wat het beste werkt, wat het beste voelt, wat het meest passend uitpakt? Oftewel: hoe vervullend ben je, in het voorzien in je eigen behoeften?


9e Afspraak: Oogst: samen kijken naar de oogst van deze ontmoetingen

De rode draad in deze ontmoeting: Wat leverde dit traject je op? Aan welke behoefte(n) heeft het bijgedragen? En aan welke niet? En hoe daar vorm aan gegeven kan worden, op dit moment.


10e Afspraak: Professionele vooruitblik & persoonlijke afronding

Hoe mag dit traject een plaats krijgen in jouw professionele leven? Hoe wil je graag afronden? Dat staat centraal in deze laatste samenkomst.


Vrijblijvende kennismaking?

 

 

Liever eerst nog even de veel gestelde vragen bekijken? 

Hoe weet ik of we een goede match zijn om dit traject met elkaar aan te gaan?

Door een vrijblijvende afspraak (maximaal een uur) af te spreken. Dit kan offline op locatie, of online via Zoom of Microsoft Teams. In dit moment maken we kennis met elkaar en is er ruimte om alle vragen te stellen die je mogelijk hebt en kan ik je uitleg geven over dit traject.

Hoe komen we tot 10 afspraken met elkaar?

Met respect en begrip voor ieders drukke agenda plannen we zoals het jou past. Wil je ze alle 10 in 1x plannen? Kan! Wil je ze 1 voor 1 plannen? Ook dat kan. Binnen 6 maanden tijd, vanaf de eerste traject afspraak (dus niet de vrijblijvende kennismaking), plannen we 10 momenten passend samen in. Die ruimte reserveer ik voor je. 

Hoe lang duurt elke afspraak?

Voor elke afspraak staat anderhalf uur gereserveerd. Als het minder lang duurt, of even uitloopt. geen enkel probleem. Dat stemmen we af naar behoefte. En als je tussentijds contact wil, kijken we samen op welke manier en op welk moment dat het meest passend is. Stuur je me een mail of WhatsApp bericht, beloof ik je dezelfde dag reactie. Wil je graag tussentijds even bellen, dan plannen we dat in, zodat ik ook echt ruimte voor je kan maken. 

Wat als ik een keer niet kan, op de afgesproken momenten?

Geen probleem. Dan hoor ik dat graag zo snel mogelijk en plannen we de afspraak op een passender moment in. 

Ik woon en werk niet in de buurt van Weert en wil toch graag alle keren offline, face to face afspreken. Is dat mogelijk?

Jazeker. Dat is geen probleem. Slechts een kwestie van goed plannen en dan zal ik er zijn. 

Wat is mijn financiƫle investering?

Dit traject kost 4000,- euro excl. 21% btw. Dat is 4840,- euro incl. 21% btw. Dit omvat alles, dus er wordt niets extra's meer in rekening gebracht (zoals reiskosten bijvoorbeeld).

Is betalen in termijnen mogelijk?

Jazeker. Betalen in 4 termijnen is mogelijk. De termijnbedragen zijn dan 1000,- excl. 21% btw. Dat is 1210,- euro incl. 21% btw. Hier komt dan, bij de eerste termijn, eenmalig 100,- euro verwerkingskosten bij, in verband met de 3 extra facturen die gemaakt dienen te worden. 

Hoe verloopt de betaling van het traject?

Bij betaling in 1x ontvang je een factuur op het moment dat de eerste trajectafspraak gepland staat, met het verzoek deze binnen 14 dagen te voldoen middels overschrijving. Bij betaling in termijnen ontvang je de volgende 3 facturen exact een maand na elkaar.